Nyheder28. marts 2014

Gustavs biografi revet af hylderne

Alle vil have fingrene i den omtalte bog. Se, hvor mange der allerede har købt den her
Af af
Gustav og Peter Birch med et eksemplar af den eftertragtede bog
Gustav og Peter Birch med et eksemplar af den eftertragtede bog
 Foto: Claus PoulsenDennis Knudsen, Amalie Szigethy, Casper Christensen og Susan K er bare nogle af de kendisser, der får en ordentlig overhaling i Gustav Salinas nye bog "Mit sande jeg".

Og de saftige detaljer er der åbenbart mange, der gerne vil sluge råt.

- Jeg har kun de her 70 bøger tilbage, for der er allerede udsolgt, afslørede Gustav torsdag aften, da han holdt kæmpe releasefest på Skt. Petri i København.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/bceea86a27dd469c92e26abec21273ce.jpgTorsdag aften (og nat) festede Gustav og fejrede sin bogudgivelse (Foto: Claus Poulsen)LÆS OGSÅ: Gustav: Irina er besat af djævelen


Bogen, der er skrevet af Nikolaj Vraa, bliver beskrevet på følgende måde:

Alle kender Gustav som den glade dreng fra programmer som "For lækker til love" og Gustav og Linse på udebane. Få kender den barske historie bag det smittende smil. Barndommen blev tilbragt skiftevis i Danmark og Chile, med det resultat, at han begge steder blev set som en fremmed og derfor altid har måtte kæmpe for at føle sig accepteret. Noget der bestemt ikke blev lettere, da han i en tidlig alder sprang ud som homoseksuel. I bogen fortæller Gustav om en barndom præget af en voldelig stedfar, om trøstespisning, der udviklede sig til en spiseforstyrrelse, den psykiske terror han blev udsat for dagligt i fire år som tjenerelev på Hotel Imperial, og den svære kærlighed, der har budt på både utro fyre og en kæreste, der viste sig at være lystløgner.

LÆS OGSÅ: Gustav sviner Casper

Første oplag var på 3500 eksemplarer, og andet oplag er allerede på trapperne.


Sponsoreret indhold