Guld-Harald og Rudys landejendom næsten halveret i pris

Rudi og Haralds nød hinanden til det sidste.

Rudi og Haralds nød hinanden til det sidste.

Foto: Birger Vogelius

Harald og Rudy Nielsens- eller deres mindre borgerlige navne Guld-Harald og "Mie"s - smukke landejendom har tidligere været til salg i 2014

 

Nu er den på markedet igen - men til noget nær halv pris. Det kan Boliga.dk fortælle.

Den 54.740 kvadratmeter store grund - eller hvad der svarer til godt syv og en halv fodboldbaner - er nu sat til solg for lige under 2 millioner kroner.

Det er nok ikke første gang, at ejendommens størrelse bliver sammenlignet med fodboldbaner - ejendommen har nemlig i adskillige år været ejet af en af Danmarks bedste fodbold-forwards nogensinde.

Den 5-værelses landejendom ligger i Nielstrup, Jerup, lige nord for Frederikshavn.

Ejendommen er en nedlagt landbrugsejendom, hvor der er masser af kvadratmeter at komme efter.

På adressen findes der nemlig både en lagerhal på 588 kvadratmeter, en staldbygning på 100 kvadratmeter og en bolig på over 300 kvadratmeter - det fremgår af salgsmaterialet fra Home Frederikshavn, der har ejendommen til salg.

I stueplanet er der blandt andet et køkken-alrum, en stor vinkelstue med pejs og bryggers, mens der på første sal er børneværelser og et stort soveværelse med panorama-udsigt over naturen.

Selvom landejendommen i det nordjyske til den nedjusterede pris hurtigt skulle finde sig en ny ejer, behøver Rudi Nielsen, der i dag er 73 år, ikke at stresse med at finde et sted at bo.

Ægteparret har nemlig ifølge Boliga.dk i mange år været ejere af en adresse i det eksklusive Klampenborg i Nordsjælland, hvor Rudi Nielsen fortsat er bosat i en ejendom nær Dyrehaven.

Du kan se boligen her. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close