Nyheder 25. marts 2013

Guld-Harald tog fusen på alle: Gift igen

Fodboldlegenden og hans Rudi holdt surprisebryllup
Af af
Rudi og Harald blev modtaget af Vedbækgarden efter brylluppet i Skovshoved kirke.
Rudi og Harald blev modtaget af Vedbækgarden efter brylluppet i Skovshoved kirke.
Foto: Birger VogeliusRudi og Harald Nielsen overraskede alt og alle, da de i lørdags fejrede guldbryllup, ved at gifte sig igen i Skovshoved kirke foran 97 indbudte gæster.

For godt 50 år siden mødtes Rudi "Mie" og fodboldspilleren Harald Nielsen under indspilningerne til "Far til fire"-filmene, og det blev til kærlighed ved første kys.

Godt halvanden år senere flyttede Rudi ned til sin Harald i Bologna i Italien, men italienerne så ikke med milde øjne på, at det unge par boede sammen uden at være gift. Derfor fik Harald to dage fri fra fodbolden for at blive gift med Rudi i Danmark.

Harald Nielsen: Sælger kæmpehus

Det skete i al hemmelighed hos den nu afdøde borgmester Erhard Jacobsen, der bagefter skulle tage fotos af brudeparret. Uheldigvis havde han glemt at tage film i kameraet, så parret ikke havde et eneste billede fra deres bryllup.

Det blev der lavet om på i lørdags ved det meget romantiske bryllup. Bagefter var der stor fest på Sølyst i Klampenborg, hvor 69-årige Rudi og 71-årige Harald blev fejret til den store guldmedalje. Harald, der er ramt af prostatakræft, var i topform og holdt en sød tale for sin (guld)brud.

Se alt om bryllupsfesten i SE og HØRs store påskenummer, der er på gaden allerede tirsdag!


Annette Heick sang "What a wonderfuld World" på dansk under bryllupsfesten på Sølyst så ikke et øje var tørt. ( Foto: Birger Vogelius)

Guld-Harald: Jeg har kræft

Sponsoreret indhold