Nyheder23. maj 2010

Lars Ulrich: Debuterer som skuespiller

Metallica-trommeslageren har en fremtrædende rolle i ny britisk komedie
Ulrich i sit vante miljø – snart kan han opleves på det store lærred
Ulrich i sit vante miljø – snart kan han opleves på det store lærred
 Foto: All Over

Han er kendt som manden, hvis øjne lige akkurat titter op bag trommesættet, når Metallica giver den gas på alverdens scener.

Men nu kan Lars Ulrich snart opleves på en helt ny måde, når den danske verdensstjerne springer ud som skuespiller i den britiske komedie "Get Him to the Greek".

Læs også: Lars Ulrich: Jeg var ikke god nok

46-årige Ulrich har dog ikke verdens sværeste rolle, idet han spiller sig selv, men der er alligevel tale om mere end en kort gæsteoptræden i filmen, der handler om den fiktive, engelske rockstjerne Aldous Snow.

Han spilles af komikeren Russell Brand, der er kæreste med Katy Perry. I filmen spilles kæresten dog af Rose Byrne, og det er hende, som Lars Ulrich stjæler fra filmens hovedperson.

Læs også: Lars Ulrich: Connie holder mig nede

Det bliver Aldous Snow selvfølgelig aldeles vred over, hvilket resulterer i en række morsomme tilsvininger af Lars Ulrich, hvor der især køres hårdt på trommeslagerens ringe højde.

Også den amerikanske rapper P. Diddy har en fremtrædende rolle i komedien, som har amerikansk premiere den 4. juni. Om den når til de danske biografer er endnu uvist.

Sponsoreret indhold