Nyheder7. september 2009

Hr. og fru Jørgensen: Køber luksusvilla

Grevinden af Svanemøllevej og gemalen har investeret i fast ejendom under varmere himmelstrøg
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/royalt/alexogmartinhustyrkiet1-jpg.jpg

Grevinde Alexandra og Martin Jørgensen fejrede deres lønforhøjelse på 100.000 kroner om året med at fyre 1,5 millioner kroner efter en toptunet villa i Tyrkiet.
MSN Starlounge erfarer, at parret har købt en af kendis-stylisten Dennis Knudsens huse i Remees ferieparadis Oasis Club ved byen Alanya i Tyrkiet.

Det er en gammel drøm, der er blevet opfyldt for parret, som så tidligt som sidste sommer var på husshopping i netop det område og allerede dengang udviste stor interesse for pragtvillaerne i Oasis Club.
Den villa, som Alex og Martin har erhvervet sig er på intet mindre end 220 kvadratmeter fyldt med luksus som jacuzzi, aircondition, marmorgulve og selvfølgelig danske TV-kanaler.

Oasis Club er kendt som noget af et trækplaster for den danske elite af kendisser. Ud over Remee og Dennis Knudsen, ejer Kandis-forsangeren Johnny Hansen en villa samme sted ligesom Amin Jensen har en lejlighed i nærheden.

Dennis Knudsen, som angiveligt har solgt villaen til hr. og fru Jørgensen, vil hverken be- eller afkræfte salget. Han medgiver dog, at han inden for den seneste halvanden måned har solgt 2 af sine 3 ejendomme i ferieparadiset.

Sponsoreret indhold