Grevinde Alexandra: Jeg er stadig single

Foto: All Over

Det er lidt mere end et år siden, at grevinde Alexandra smed Martin Jørgensen på porten og lod sig skille, og siden er der blevet spekuleret meget i, om den tidligere prinsesse atter havde fundet en mand at kaste sin kærlighed på. Men det er altså ikke tilfældet, fortæller hun i dagens udgave af BT.

- Mon ikke I ville have hørt om det…? Jeg tror, jeg vil lade det være med det, sagde grevinden til avisen, da hun ankom til en gallamiddag i går aftes.

Samtidig med, at hun slog fast, at hun altså stadig er single, så fortalte hun også, hvordan det er at være flyttet fra Svanemøllevej til Københavns centrum.

- Vi synes, det er herligt at prøve noget helt nyt, drengene og jeg. Vi har glædet os til at komme i nogle nye omgivelser med ny energi. Det er dejligt at kunne gå til mange ting og nyde byens skønne parker og caféer, fortæller Alexandra til BT.

Og selvom den store lejlighed i hjertet af København kun er til leje, så afviser Alexandra ikke, at hun og sønnerne, Nikolaj og Felix, kunne finde på at blive boende i centrum.

- Det kunne da godt tænkes, nu hvor man har børn, der er i teenageårene. Det er tæt på Felix’ skole og tæt på tog og metro, fortæller Alexandra til BT.

Se flere billeder af grevinde Alexandra i galleriet herunder

Grevinde Alexandra - året efter skilsmissen

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close