Nyheder2. december 2016

Grevinde Alexandra: Det har været et hårdt år

Skilsmissen fra Martin har taget hårdt på Alexandra og drengene, men heldigvis har vennerne støttet op om den tidligere prinsesse.
https://imgix.seoghoer.dk/2_4.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard, Mikael Rieck)

Den 52-årige mor til to stod i spidsen for sangaften for Rigshospitalets patienter, personale og pårørende, hvor hun forud for hver sang fortalte personlige anekdoter og historier.

Og grevinde Alexandra undgik ikke at sætte ord på sin skilsmisse fra Martin Jørgensen, for da hun skulle introducere salmen ”Den blå anemone”, blev det tydeligt for alle aftenens gæster, at grevinden ikke altid har haft det nemt.

– Det er en lille bitte uskyldig blomst, der kan virke svag. Men det er den første blomst, der bryder frem efter den hårde vinter med is. Den giver også håb. Der kommer noget smukt efter det barske. Man kæmper sig igennem, sagde grevinde Alexandra efterfølgende, da hun velvilligt stillede op til interview med SE og HØR.

Der blev ikke kun sunget danske salmer i løbet af aftenen, hvor Mathias Hammer sad bag klaveret.

– Det er ikke nogen hemmelighed, at det forgangne år har været svært for mine drenge og mig. En skilsmisse er altid hård, men når familien ydermere er spredt over hele verden, bliver det endnu hårdere.

Heldigvis har jeg gennem mine år i Danmark fået dejlige venner. Flere af dem er i dag så tætte, at jeg betragter dem som min danske familie.

I svære stunder skal man huske at bruge sit netværk. Sangen ”With a Little Help from My Friends” er en hyldest til mine venner, lød det fra Alexandra, der ikke kunne skjule, at hun befinder sig et godt sted i livet lige nu.

Sponsoreret indhold