Nyheder 11. april 2018

Gravide Mette Bluhme Rieck: Jeg vil ikke være pylret

”Aftenshowet”-værten Mette Bluhme Rieck frygter at miste sin nattesøvn, men glæder sig samtidig til, at sønnen Viggo bliver vigtigere end hende selv.
(Foto: Kaspar Wenstrup)

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mette Bluhme Rieck glæder sig til at lille Viggo ankommer i slutningen af juni, men hun håber ikke, at hun bliver en pylret mor.

Lige nu er der stille og roligt i Mette Bluhme Rieck og kæresten Kasper Nielsens lejlighed på Islands Brygge i København, men snart bliver roen skiftet ud med babygråd og bleskift.

– Det bliver dejligt at have noget, der er vigtigere end en selv. Jeg trænger til, at det ikke er mine behov, der står forrest.

– Jeg kommer helt sikkert til at fortryde, at jeg har sagt det, men jeg glæder mig virkelig, siger Mette og griner.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Der er ved at være indkøbt en del babyting. "Så begynder det at blive mere realistisk, at der vokser et menneske i min mave." (Foto: Kaspar Wenstrup)

Den lille dreng, som allerede har fået navnet Viggo, ankommer i slutningen af juni.

– Jeg håber, jeg ikke bliver sådan en mor, der pylrer alt for meget. Jeg har altid haft utrolig stor respekt for de venner, der har taget deres børn med på ture, og tager tingene, som de kommer.

– Jeg håber, vores barn er med på det, og at vi sørger for at vænne ham til at komme med ud.

– Men det kan godt være en naiv forestilling, hvis det ramler for mig lige om lidt, for jeg ved jo ikke, hvad det er for en størrelse, der kommer ud.

Manglende søvn og kolik

Lige nu frygter Mette mest, at hun får en baby, der slægter hende selv på.

– Jeg var et kolikbarn, så jeg er bange for, at universets karma rammer mig, så jeg får en skrige-unge og mister min nattesøvn, indrømmer hun om sin fremtidige rolle som mor.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Kaspar Wenstrup)

"Der skal helst være stærk ost og æblejuice i køleskabet, så er alting godt," lyder det med et grin fra Mette Marie Bluhme. (Foto: Kaspar Wenstrup)

– Jeg er virkelig ikke god, når jeg ikke har sovet, så det kan jeg godt blive presset over, indrømmer hun om sin fremtidige rolle som mor.

Heldigvis har hun Kasper ved sin side. Og han har allerede prøvet det to gange, da han er far til Clara og Otto.

– Kaspers børn blev glade, da de hørte det. Clara er ikke så tit hjemme længere. Men vi håber, der er lidt babysitterpotentiale i dem, siger den sympatiske TV-vært, der glæder sig til at gå sommeren og rollen som mor i møde.

Sponsoreret indhold