Nyheder 24. december 2014

Gravide Irina i 'panik': Troede, hun skulle føde...

Reality-pigen havde en ’underlig følelse’ i kroppen
Af af
Irina Babenko venter barn sammen med sin kæreste, DJ'en Morten
Irina Babenko venter barn sammen med sin kæreste, DJ'en Morten
Foto: Privat/FacebookDer er stadig nogle måneder til, at der kommer en lille ny til verden hos Irina Babenko og hendes kæreste Morten Brangstrup Olsen.

Men dagen inden juleaften, 23. december, var den tidligere reality-deltager ret så nervøs for, at babyen ville melde sin ankomst før tid.

Det fortæller Irina Babenko selv på sin blog Irinathediva.dk:

LÆS OGSÅ: Gravide Irina: Fik øv-besked hos lægen

- Her i morges havde jeg bare en underlig følelse… ja, hvordan skal jeg sige det (håber lidt det kun er mine medgravide/kvindelige læsere, som læser med på disse indlæg, haha). Det føltes, som om der var noget på vej ud, jeg kan simpelthen ikke forklare det bedre/pænere, så jeg lagde mig på sofaen, samlede benene alt hvad jeg kunne og ringede til min mor, skriver Irina på sin blog.

Moderen forsøgte at berolige Irina og fortælle, at man bestemt ikke er i tvivl, når tiden ér kommet.

LÆS OGSÅ: Irina Babenko gravid

- Men hvad hulen altså… jeg turde ikke stå op i noget tid alligevel, bare for at være på den sikre side, selvom det måske lyder komisk. Jeg VED jo ikke hvordan det skal føles og det føltes pludselig anderledes, hun må virkelig ikke komme ud endnu! Men så tog Morten og jeg afsted mod Karise og alt har været fint med lillemusen derinde siden, skriver Irina.

Irina, som blandt andet er kendt fra 'Fristet', har været kæreste med DJ'en Morten Brangstrup Olsen (med kunstnernavnet Faustix) siden begyndelsen af året.

Sponsoreret indhold