Nyheder2. maj 2016

Ærlig Christiane: - Jeg skal have flere børn

Mandag formiddag afslørede Christiane Schaumburg-Müller, at hun venter sit første barn med eksmanden L.O.C. Tidligere har den smilende TV-vært fortalt, at hun gerne vil have flere børn
https://imgix.seoghoer.dk/files/pics/seoghoer-dot-dk/475/8282/original-96011-christiane-cphfw-2013-ao-.jpg
 (Foto: All Over)

Det kom som noget af en nyhed for de fleste, da TV-værtinden Christiane Schaumburg-Müller mandag formiddag afslørede, at hun venter et barn sammen med eksmanden Liam ’L.O.C.’ O’Connor.

Men Christiane har faktisk længe drømt om at få et barn – og hun har længe vidste, at hun gerne ville have mere end ét barn.

I et interview med BILLED-BLADET i 2012 fortalte Christiane, at hun og L.O.C. på dét tidspunkt havde en så travl kalender, at planerne om at få børn var lagt på hylden.

- Der er alt for meget spændende arbejde på vej, og det skal man jo kun være glad for, men jeg glæder mig da til at få børn på et tidspunkt. Og jo, jeg skal helt klart have mere end ét barn, forsikrede Christiane, der selv har en masse hel- og halvsøskende, i interviewet med BILLED-BLADET i 2012.

To år senere fortalte hun også i et interview med ALT for Damernes Beauty-tillæg, at dét at få børn har en helt særlig betydning for hende.

- Jeg er overbevist om, at en af de største meninger med livet er at få børn, sagde Christiane i et interview om skønhed i ALT for Damernes Beauty-tillæg.

- Faktisk synes jeg, at mange kvinder bliver flottere, efter at de er blevet mødre. Deres krop finder sit naturlige leje, og det er, som om tingene falder på plads på dem, så deres indre skønhed skinner mere igennem, fortalte Christiane dengang.

Selv om parret forseglede deres kærlighed ved et storslået bryllup i december 2012, opstod der knaster i kærligheden undervejs.

Sidste sommer stod Christiane således frem og fortalte, at hun og L.O.C. havde besluttet at lade sig skille.

Men kærligheden kan som bekendt overvinde alt – og den har altså igen fundet vej til parret, der nu venter deres første barn.

Hverken Christiane eller L.O.C. har løftet sløret for, hvornår deres kærlighedsbarn ser dagens lys. Men hun har allerede afsløret, at det bliver en lille dreng.

Se billeder af parret i galleriet herunder:

Så glade var Christiane og L.O.C.

Sponsoreret indhold