Grand Prix-vinderen Anja: Klar til ny kæreste

Anja Nissen skal repræsentere Danmark ved dette års Eurovision Song Contest i Ukraine.

Anja Nissen skal repræsentere Danmark ved dette års Eurovision Song Contest i Ukraine.

(Foto: Thomas Laursen)

Hun vandt den danske befolknings hjerte ved dette års Melodi Grand Prix, men i privaten, er der ikke nogen som har vundet hendes.  

Anja Nissen er nemlig for kort tid siden blevet single igen, men hun lægger ikke skjul på, at hun på et tidspunkt gerne vil have en kæreste.

– Men hvis du kan finde mig en stærk dansk vikingemand, så er jeg frisk, siger hun med et stort grin, da SE og HØR spørger ind til kærlighedslivet.

Danmarks repræsentant ved dette års Eurovision er ikke på jagt efter en kæreste, men hun afviser ikke det ikke, hvis muligheden opstår. 

– Jeg går nu ikke ligefrem og savner en ny kæreste, men hvis han pludselig dukker op, så er det fint smiler den 21-årige skønhed.

Den storbarmede sangerinde fokusserer nemlig meget på karrieren - og selvfølgelig på Grand Prix'et. 

– Nu handler det om Grand Prix’et, og så skal jeg smede, mens jernet er varmt. Jeg skal arbejde hårdt for at holde karrieren i gang, for det betyder utrolig meget for mig, lyder det fra danskernes darling.

Anja er født og opvokset i Sydney i Australien som datter af danske forældre.

Hun var kun 11 år, da hun proklamerede, at hun en dag gerne ville synge i Grand Prix, som hjemme i Australien er meget populært.

Læs hele historien om Melodi Grand Prix-vinderen i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close