Nyheder30. juni 2015

Grand Prix-stjerne deler hedt homo-kys

"A friend in London"-Tim er bøssernes vildeste støtte.
https://imgix.seoghoer.dk/media/1bc00081fc9e495b92028cf46c2d85a7.jpg
 Foto: All Over

Man finder ikke større fortaler for homorettigheder end Tim Schou.

Tim, som blev kendt, da han vandt det danske Melodi Grand Prix med bandet "A friend in London" i 2011 er netop kommet hjem fra Los Angeles. Og her oplevede han med egne øjne, hvordan USAs kæmpestore homo-befolkning i alle 50 stater med ét blev lige for loven. Amerika skrev historie sidste fredag.

- Jeg er lige kommet hjem for at være i Danmark en måned, og så tilbage til USA. I L.A. har jeg oplevet med egne øjne, hvordan homoseksuelle fik samme rettigheder som heteroseksuelle. For mig er det en selvfølge. Dem der ikke kan forstå det, er ikke mennesker, som det er meningen, at vi skal være mennesker, lyder det kontant fra Tim.

Da USA forleden skrev historie, ændrede Tim derfor sit profilbillede på Facebook og delte det samme billede på sin Instagram:

#LOVEWINS and I support the gay community 100% ALL DAY! Hope you do too.

A photo posted by Tim Schou (@timschouonline) on

Jun 27, 2015 at 10:07pm PDT

Billedet blev taget under Eurovision i 2011.

- Manden jeg kysser med er bandet "Blue"s vokaltræner. Jeg var på daværende tidspunkt meget bevidst om min rolle, og jeg har en masse homoseksuelle venner, som bliver udsat for hate-crimes iog psykisk terror. Så jeg valgte at slå et slag for dem. Folk ved stadig ikke den dag i dag, om jeg er homoseksuel eller ej, og det har jeg det fint med. For mig er det vigtigt at signalere, at det er helt okay at kysse med en fra sit eget køn, siger Tim.

I Danmark er han netop blevet nomineret som bedste sanger for sin rolle som Tumle i "Den Lille Havfrue" i Operaen af Copenhagen Culture.

Sponsoreret indhold