Grådkvalt Barrett efter ulykke: Jeg er ude af mig selv og i chok

Børneværten mistede herredømmet over sin Mercedes og kørte galt

Børneværten mistede herredømmet over sin Mercedes og kørte galt

Foto: Martin Høien og LLN PressSelv med plusgrader i luften kan vejbanen sagtens være spejlglat på de danske veje.

Det lærte børnenes favorit, pianisten Sigurd Barrett, på det hårde måde, da han søndag kørte galt i sin Mercedes Cabriolet.

Og her dagen derpå er han stadig i chok, selvom han slap billigt fra mødet med en jysk grøft.

LÆS OGSÅ: Sigurd Barrett i voldsom ulykke: Måtte skæres fri

- Jeg har det ikke særlig godt. Jeg er meget ude af mig selv og i chok. Men jeg er jo fysisk sluppet rigtig billigt. Jeg havde min dukkespiller Karin med i bilen, og hun har meget ondt i nakken og skal muligvis opereres, men vi er sluppet billigt, når man kigger på bilen, fortæller en tydeligt påvirket Sigurd Barrett til SE og HØR.Ulykken skete på landevejen Lunderskovvej mellem Veerst og Gesten (Foto: LLN Press)
Sigurd Barrett og Karin måtte skæres fri, før de kunne køres på hospitalet (Foto: LLN Press)

LÆS OGSÅ: Se billederne: Så voldsom var Sigurd Barretts ulykke

Sigurd Barrett har i mange år kørt de danske landeveje tynde og ser sig selv som en god bilist, men selv med hurtige reflekser var det umuligt at undgå det brutale uheld.

- Jeg har kørt 1,2 millioner kilometer i mit liv, siden jeg fik kørekort, og jeg har aldrig kørt galt, så det kom som et lyn fra en klar himmel, og jeg var passager, siger den chokerede pianist, der holder fri nogle dage for at komme sig psykisk.

Ulykken skete, da Sigurd Barrett sammen med sin dukkespiller var på vej til Skovlund Ansager Hallen, hvor han skulle have været hovednavn ved et dåbsjubilæum i hallen for 480 børn og forældre. Men på grund af det glatte føre endte bilen i grøften.

Både politi, brandfolk, ambulancer og lægebil ankom til ulykkesstedet, hvor Sigurd Barrett og Karin måtte skæres fri, før de kunne køres til tjek på Kolding Sygehus.Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close