De siger ’Go’ morgen’ til dig efter sommerferien

Puk Elgård, Stéphanie Surrugue og Morten Ankerdal er nye værter på ’Go’ morgen Danmark’

Puk Elgård, Stéphanie Surrugue og Morten Ankerdal er nye værter på ’Go’ morgen Danmark’

Foto: Scanpix og TV 2Når Danmark vågner efter sommerferien bliver det med nogle nye, men alligevel velkendte ansigter på TV 2. Puk Elgård, Stéphanie Surrugue og Morten Ankerdal bliver nye værter på 'Go' morgen Danmark.'

LÆS OGSÅ: Puk Elgård barberer måtten

LÆS OGSÅ: Jaget af lystne mænd

LÆS OGSÅ: Morten Ankerdal: OL-vært uden uddannelse

Lisbeth Østergaard kan fremover sove lidt længere om morgenen. I forbindelse med værtsrokaden rykker hun over til 'Go' aften Danmark.' Katrine Hertz Mortensen får efter eget ønske mere tid bagved kameraet på forskellige programmer, men kan stadig opleves som vært på andre programmer.

Puk Elgård er primært tiltænkt værtsrollen i weekenderne. Morten Ankerdal bytter TV 2 Sporten ud med det nye morgen-job.

Stéphanie Surrugue, der lige nu er i Frankrig for at dække Tour de France' gjorde 'Kulturen på News' til en stor succes, som vært og redaktionschef. Den nye udgave af kulturprogrammet bliver med skiftende værter.


Puk Elgård (Foto: Scanpix)


Stéphanie Surrugue (Foto: Per Arnesen, TV 2)


Morten Ankerdal (Foto: Per Arnesen, TV 2)


- 'Go' morgen Danmark' er et fantastisk TV 2-program, som i den helt rigtige og hyggelige stemning giver danskerne oplysning, inspiration, gode råd og humor. Vores nye værter skal være med til at løfte 'Go' morgen Danmark' til nye højder og sætte fokus på aktualitet, relevans og substans. Vi vil klæde danskerne endnu bedre på til den dag, de så småt er gået i gang med, når de følger 'Go' morgen Danmark', siger TV 2s kanalchef, Lotte Lindegaard, i en pressemeddelelse.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close