Video: Glade gæster indtager festival for udviklingshæmmede

Foto: Dan Mariegaard

Krammene er mange, og kærligheden er ikke til at komme udenom i Skanderborg i disse dage, når verdens største festival for udviklingshæmmede, Sølund Musikfestival, løber af stablen. Her samles 20.000 musikglade for at lytte til Birthe Kjær, Lukas Graham, Kandis og mange flere. 

Pladsen er fyldt med inkarnerede fans, og de mest trofaste tog plads i autografkøen allerede inden koncerten begyndte for at sikre sig en selfie med kunstnerne eller endnu en autograf til samlingen. Fansene elsker kunsterne, og kærligheden er gengældt. Både Kandis-Johnny og Birthe Kjær tager de trofaste fans op på scenen for at synge med på deres største hits, mens de stråler om kap med solen i Skanderborg.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Musikprogrammet spændte vidt og havde blandt andet også besøg af Aqua og Lukas Graham. Den 29-årige danske verdensstjerne gav for tredje år i træk Sølund-gæsterne en fantastisk oplevelse, da han for første gang siden august gav en fuld koncert. 

Her spillede han blandt andet to nye sange til sin datter Viola og kæresten Rillo, som bliver et del af det album, som gruppen udgiver til efteråret.

Vi har været rundt på pladsen for at snakke med de inkarnerede og glade festivalgæster for at høre, hvorfor de er vilde med Sølund, Fede Finn og Funny Boys og Kandis.

Se videoen med de glade festivalgæster herunder:

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close