Efter udskældt festival-aflysning: Nu kommer verdensstjerne med forklaring

Foto: All Over

Det var en noget skuffende Northside-arrangør, der desværre måtte meddele, at et af de helt store navne har aflyst. Og det er ikke første gang.

Den amerikanske rapper Earl Sweatsahirt skulle have spillet på torsdag som det helt store åbningsnavn, men endnu engang aflyste han.

Det fik arrangørerne bag Northside til på baggrund af to aflysninger at bandlyse ham fra at spille på festivalen igen.

- Af årsager vi ikke kan få oplyst, har Earl Sweatshirt valgt at aflyse de første fire shows på sin Europa-tour. Det er dermed anden gang, han aflyser sin optræden på Northside med kort varsel, hvilket er dybt useriøst, og han vil derfor ikke blive inviteret tilbage på Northside på noget tidspunkt i fremtiden, skrev festivalens talsmand, John Fogde, på Facebook.

For tre år siden havde han også sagt ja til at spille til den aarhusianske festival, men aflyste også den koncert.

Nu er der dog kommet en forklaring på, hvorfor den 24-årige rapper er nødsaget til at aflyse med så kort varsel.

- Earl kæmper med angst og depression, som er blevet forstærket af sorgen efter hans fars nylige død. Han troede, at han ville være klar til at optræde, men er ganske enkelt ikke i stand til det. Han vil gerne undskylde over for sine fans og lover at komme tilbage, så snart han er klar, oplyser en repræsentant for rapperen til det amerikanske musikmedie Pitchfork.

Men selv om den danske festival selvfølgelig har forståelse for den 24-årige musikers svære tid, så ændrer det ikke på situationen.

- Manden har tilsyneladende et hold omkring sig, som ikke forvalter hans karriere særlig godt, og så læmge han arbejder sammen med dem, har vi ikke lyst til at forsøge at booke ham igen, siger John Fogde til Gaffa.

I stedet for Earl Sweatshirt kan de aarhusianske festivalgængere nu se frem til den danske soulgruppe D/troit.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close