Gitte Nielsen: Jeg føler mig så hjælpeløs

Gitte Nielsen er langt væk fra sin syge søn

Gitte Nielsen er langt væk fra sin syge søn

Foto: All Over

Den tårnhøje humørbombe skal i disse dage arbejde lidt ekstra for at tvinge det velkendte smil frem. Hendes yngste søn, 16-årige Raoul Junior, har nemlig fået konstateret en svulst i hjernen. Det skriver Starlounge.

Det skete efter, han var forulykket på en scooter. Da lægerne efterfølgende undersøgte ham opdagede de svulsten. Den unge dreng skal derfor igennem flere hjerne operationer.

Læs også: Gitte Nielsen afslører alle affærene

Det er desværre ikke første gang, at Gitte Nielsens søn har en svulst i hjernen. Da han var 9 år gammel havde han også en, men den blev bekæmpet efter en længerevarende behandling. Lægerne mener, at det er den samme svulst, som er begyndt at vokse igen.

Det er hårdt for skuespilleren, som ikke bor sammen med sin søn i Italien. I øjeblikket bor hun i London sammen med sin mand Mattia, og det er svært at slå til på så lang afstand.

- Jeg føler mig så hjælpeløs, sagde Gitte Nielsen forleden på engelsk morgen-tv, ifølge Starlounge.

Behandlingen bekymrer også den tidligere Hollywood-stjerne.

- Han skal igennem nogle store operationer, og hjerneoperationer er aldrig gode, lyder det fra den bekymrede mor.

Læs også: Gitte Nielsen: Tyranniseret af eksmanden

47-årige Gitte Nielsen har i alt 4 sønner. 27-årige Julian Winding, som hun har sammen med den danske sanger Kasper Winding. 22-årige Killian, som hun fik sammen med fodboldstjernen Mark Gastineau. Og endelige 16-årige Raoul Junior og hans storebror Douglas Aaron, som er 19 år, som hun fik sammen med racerkøreren Raoul Meyer.
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close