- Gid jeg havde et scoretrick

For første gang i 12 år er TV 2\'s vejrvært og \

For første gang i 12 år er TV 2's vejrvært og "Vild med dans"-vinder Sara Maria Franch-Mærkedahl ved at forberede sig på et liv som single.

Foto: Claus PoulsenFlyttemændene har været her i morges, og de er ved at pakke de sidste ting, siger TV2's faste vejrvært Sara Maria Franch-Mærkedahl som det første, da SE og HØR møder hende i vante rammer i Hellerup nord for København.

Hun bliver i velhaverparadiset, men flytter fra villa til en lejlighed efter skilsmissen fra sin mand Bo Franch-Mærkedahl i december.

LÆS OGSÅ: "Vild med dans" satte parforhold på pause

Efter 12 års samvær, som gav døtrene Kastanje Kirstine og Vega Marie, har Mærkedahl ikke travlt med at komme videre

- Lige nu er jeg stadig i en form for sorg over, at noget jeg har satset på, ikke er gået, som det skulle. Men jeg er typen, der vender tingene til noget positivt, siger den smukke vært.

Den svære beslutning for Sara Maria har været længe undervejs, men blev først offentliggjort efter sejren i "Vild med dans".

Ingen netdating
- Jeg tror ikke, at vores interne beslutning har noget med "Vild med dans" at gøre. Vi elsker stadig hinanden og har lige været ude at spise sammen, men vi har i længere tid haft det sådan, at vi ikke skulle være gift. Det er godt for børnene, at vi stadig er gode venner, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: "Vild med dans"-vinder skal skilles

Netop børnene på snart tre og seks har førsteprioritet i øjeblikket, og derfor er jagten på en ny mand ikke for alvor startet.

- Jeg kigger ikke aktivt efter en ny mand lige nu. Du kommer aldrig til at finde mig på en datingside, hvor jeg skriver om mig selv, at jeg er til gåture. Det er jeg ikke typen på. Jeg ved slet
ikke, om jeg har et scoretrick. Gid jeg havde et, griner den kønne halviraner.

Når jagten på den rigtige mand for alvor begynder, har Sara Maria dog tænkt over, hvilken type hun kunne falde for.

LÆS OGSÅ: - Derfor var jeg rørt

- Jeg vil sige en kreativ type, men så ender jeg måske med en revisor, ha-ha. Så længe han har humor, er det et godt udgangspunkt, tror jeg. Det skal bare være en, der gider have mig,
som jeg er. Men jeg er på ingen måde desperat. Jeg er slet ikke på det stadie. Nu skal jeg bare have hverdagen til at fungere.

Store TV-planer
På arbejdssiden har Sara Maria siden 2013 haft en hverdag som vejrvært, men den overbevisende sejr i "Vild med dans" har måske åbnet døre til nye eventyr på skærmen.

- Det gode ved "Vild med dans" er, at alle inklusive TV2 har set, at jeg også har nogle andre talenter end "bare" at være hende vejrpigen. I 2015 er jeg ikke bleg for at tage imod nye udfordringer, men jeg har ikke skrevet under på noget. Jeg håber, det bliver i TV2-regi med et nyt program om livsstil, fortæller Sara Maria, der dog pointerer, at hun stadig er glad for Vejret.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close