Ghita Nørby: Jeg var skyld i skilsmissen

Ghita Nørby mener, at hun fyldte for meget i ægteskabet

Ghita Nørby mener, at hun fyldte for meget i ægteskabet

Foto: All Over

I august 2011 meddelte Ghita Nørby og hendes mand gennem 27 år, Svenn Skipper, via en pressemeddelelse, at de skulle skilles.

Siden lukkede skuespilleren helt ned og ville ikke tale med pressen. For første gang taler hun nu ud om den svære tid. Det sker i Talkshowet Meyerheim på TV2 Charlie, som bliver sent onsdag den 21. marts.

Læs også: Ghita Nørby flytter ind hos skuespiller

I det åbenhjertige interview fortæller skuespilleren blandt andet, at hun bebrejder sig selv for, at det gik som det gik.

- At være gift er et stort arbejde. Og i det arbejde har jeg måske ikke været lyttende nok. Jeg har indset, at jeg er et meget dominerende dyr, erkender den 76-årige skuespiller.
Hun fortæller også, at skilsmissen medførte en krise i hendes liv.

- At blive skilt er en tabersituation - muligvis er det noget af det værste, man kan gennemgå. Det er en krise, der aldrig holder op. Man kan da ikke holde af et andet menneske og så holde op med at være sammen, uden at foranstalte en krise i et menneskeliv, fortæller Ghita Nørby.

Læs også: Ghita om Svenn: Vi skulle aldrig have giftet os

Livet uden en samlever er ikke nemt for den folkekære skuespiller, der efter eget udsagn aldrig har prøvet at leve alene. Hun har blandt andet tabt adskillige kilo, fordi hun har svært ved at spise.

- Det kan være sjovt at handle ind, lave mad og sætte maden på en tallerken, men så kommer den vanskelige bevægelse fra tallerkenen og ind i munden, forklarer skuespilleren det tydelige vægttab.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close