Nyheder21. oktober 2011

Ghita om Svenn: Vi skulle aldrig have giftet os

Den nyskilte diva fortæller om sit forliste ægteskab i ny bog
https://imgix.seoghoer.dk/media/c60b9ba2e5014865b89fd4959418ded7.jpg
 Foto: All Over

Fire ægteskaber er forlist for Ghita Nørby. Men trods sit stormfulde kærlighedsliv kan divaen Ghita Nørby ikke rigtig komme på ting, hun fortryder.
Det fortæller hun i den nye biografi "Ghita", der udkommer på forlaget Gyldendal i næste uge.

En enkelt ting mener Ghita dog, hun burde have gjort anderledes:

- Vi skulle nok ikke have giftet os, Svenn og jeg - det var forkert af mig at bryde ind i hans verden, fortæller hun selv bogens forfatter, Lea Korsgaard.

Læs også: Ghita Nørby skal skilles

Ghita og Svenn var gift i 27 år, men flere gange i løbet af årene ønskede hun, at de to skulle skilles.

- For at tale helt konkret om mig og Svenn, så er jeg masser af gange løbet træt og gerne villet skilles, men så er jeg løbet ind i den der ikke-reaktion, og så er det pludselig juleaften, og nu må vi hellere få noget lavet noget mad og pakke nogle pakker ind, fortæller hun.

Læs også: Ghita i ny bog: Søren er min "allerbedste"
Men efter hun fik konstateret brystkræft - sin anden kræftsygdom - tog hun den endelige beslutning om at forlade Svenn Skipper:

- ... Min sidste kræftsygdom har fået mig til at sige: "Livet er altså virkeligt kostbart." Nu kan det ikke nytte noget, jeg bare laver hjemmelavet majonæse, og så skal alt nok gå. Nej. Det bliver jeg nødt til at lave om på. Nu er det tid. At det ikke er sket før nu, skyldes dovenskab og modbydelighed ved det hele - det er smertefuldt at skulle vælge den vej," fortæller hun i bogen.



Sponsoreret indhold