Nyheder2. marts 2016

Ghita Nørby går til psykolog

Efter stressanfald passer Ghita Nørby på sig selv. Og den folkekære skuespiller har også et råd til andre stressramte.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/reumert6.jpg
Danmarks filmdiva nummer ét fortalte for en måned siden SE og HØR, at hun har haft et stort stressanfald efter for meget travlhed. Men Ghita Nørby har det godt nu og passer rigtig godt på sig selv.
– Det er ikke noget, man bare trasker igennem. Jeg kender en glimrende psykolog, som jeg går til nogle gange og diskuterer tingene med. - Jeg arbejder i det hele taget med mit liv. Jeg pakker ikke sammen og sætter mig og glor ind i en krog, fortæller den seje 81-årige skuespillerinde, som også har et råd til andre danskere, der kæmper med stress.
– Hav respekt for stress. Det er farligt for os alle sammen, og man skal være opmærksom på det. - Man skal virkelig tage det alvorligt, for det er ikke sjovt, understreger det genrejste folkeeje.
https://imgix.seoghoer.dk/kongelige1.jpg
Ghita Nørby og husbonden Svenn Skipper var i Det Kongelige Teater lørdag aften og se balletterne "Sylfiden" og "Tema og Variationer". (Foto: Mikael Rieck) I øjeblikket tager Ghita Nørby det roligt i hverdagen. – Jeg læser bøger, køber ind, laver mad og i øvrigt lever livet, fortæller 81-årige Ghita, som sammen med husbonden Svenn Skipper var til ballet i Det Kgl. Teater lørdag aften.
https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_0.png

Sponsoreret indhold