Nyheder26. marts 2014

George Olesen anholdt under kæmpe politirazzia

Verdens engang stærkeste mand George Olesen kollapsede og måtte indlægges, da politiet ransagede hans ejendom for tyvekoster
Af af
Der var mindst 20 betjente til stede, da George Olesen i går blev anholdt
Der var mindst 20 betjente til stede, da George Olesen i går blev anholdt
 Foto: PETER GROSEN/ALL OVER
10 politibiler med dobbelt så mange betjente mødte i går eftermiddags kl. 14.30 op hos George Olesen på hans adresse i Sønderjylland, hvor hver en kvadratcentimeter blev tjekket for tyvekoster.

- Jeg opbevarede nogle ting for en bekendt, som har været tre måneder i Thailand og politiet mente, at der var tale om tyvekoster, siger George Olesen til SE og HØR.

- De endevendte alt på min ejendom. Selv min datters barnevogn blev undersøgt, forklarer den tidligere stærk-mands-entertainer, som under ransagningen blev placeret i en politibil.

LÆS OGSÅ: Comeback til verdens stærkeste mand

- I politibilen fik jeg det for varmt, så jeg kastede op på forsædet og gik ud som et lys. Derefter blev en ambulance tilkaldt, og jeg blev indlagt på sygehuset i Haderslev, hvor jeg var natten over, fortæller George Olesen, som i dagene op til havde haft influenza, hvilket muligvis også har medvirket til blackoutet.

Da politiet havde undersøgt de beslaglagte genstande - nogle von Hornsleth-lignende malerier, pengeskabe og en gravsten - gik sagen åbenbart i sig selv.

I går aftes fik George Olesen oplyst, at han var uden for mistanke.

- Det ser ud til, at malerierne er købt legalt, siger politiet til Jydske Vestkysten.

LÆS OGSÅ: George Olesens kæmpestore regning

George Olesen vil nu forsøge at få erstatning for uberettiget anholdelse og ransagning.

Muskelbundtet fra Sønderjylland siger, at ransagningen naturligvis rystede ham, men han er mest ærgerlig over, at datterens skolebus kom kørende forbi, samtidig med at det store opbud af politibiler fyldte gårdspladsen.

- Det er ikke så sjovt at se for en 10-årig pige, forklarer George Olesen, som i sin karriere har leveret et utal af rekorder til Guinness Rekordbog.

LÆS OGSÅ: Verdens stærkeste mand hjerneskadet

Sponsoreret indhold