Nyheder1. september 2008

George ”Verdens stærkeste mand” Olesen: Hjerneskadet

Det 47-årige muskelbundts helbred er svagt og han døjer med kronisk erektion efter en trafikulykke sidste år. Nu vil han søge om pension
Af af
George ligner ikke ligefrem en mand med et svagt helbred
George ligner ikke ligefrem en mand med et svagt helbred
 Foto: Peter Grosen

Skærende hovedpine, nedsat hørelse, lysallergi, søvn- og koncentrationsbesvær, halten, lammelser, kramper og kronisk erektion ...

George Olesens liste over de skavanker, han har pådraget sig, er lige så lang som de mange stærkmands-rekorder, han gennem tiderne har sat.

- Jeg må erkende, at det er slut med at optræde, siger en opgivende George.

Selv om han som professionel muskelbundt udsatte sin krop for ekstreme prøvelser, så er han overbevist om, at årsagen til det skrantende helbred skyldes sidste års trafikulykke, hvor han i sin bil blev påkørt bagfra ud for hjemmet i sønderjyske Toftlund.

Døde fingre

- Efter ulykken er jeg blevet undersøgt på kryds og tværs, og resultatet er ikke særligt opløftende. Jeg har blandt meget andet fået en hjerneskade og er ikke længere i stand til at holde min krop i form. Smerterne tvinger mig til at indtage flere former for smertestillende medicin, siger den ellers så seje showmand, der nu bærer høreapparat.

Den eneste form for træning, jeg kan klare, er mavebøjninger. Dem tager jeg fortsat tusinde af hver dag.
Midt i sit livs nedtur kan George trøste sig med, at ulykken ikke gik ud over hans ædlere dele. Ja, faktisk døjer han med en nærmest kronisk erektion.

- Det er den eneste del af min krop, der fungerer bedre end inden ulykken, hævder George Olesen.

- Hvis jeg om morgenen støder mod væggen, så er det ikke panden, jeg slår.

Sponsoreret indhold