Nyheder19. september 2017

Geo: Jeg var lettet, da far døde

Komikeren åbnede en flaske vin, da hans far døde for nylig. Faderen har nemlig aldrig bragt noget godt ind i komikerens liv
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20160901-zulu_comedy_awards_2016-tsl-0024.jpg
 Foto: Thomas Laursen

For ganske nylig bankede det på Geos dør. Det var politiet, der ville i kontakt med den 42-årige komiker.

De fortalte ham, at hans far var død. Og det fik Geo til at juble og invitere betjentene ind på et glas vin.

- Politiet var bare sådan: Øh hvad? Det havde de altså aldrig prøvet før. Så ringede jeg til min mor: ”Far er død”. ”Ih, det var da dejligt”, sagde hun så. Min mor har aldrig taget opkald fra hemmelige numre eller numre, hun ikke kendte, fordi det kunne være ham, så dagen efter ringede jeg bevidst til hende fra et hemmeligt nummer.

- Hun tog den, og jeg sagde: ”Det plejer du ikke at gøre ...”. så sagde hun: ”Nej, men der er nok ikke telefon i Helvede, så jeg turde godt nu”. Det siger lidt om, hvor vildt et menneske han har været, fortæller Geo i et interview med Femina.

Hans forældre blev skilt, da komikeren var fire år, og han husker ikke sin far for noget positivt.

- Så langt tilbage som jeg kan huske – til jeg var fire-fem år – har min mor og min søster og jeg talt om: Bare han dog ville DØ, så vi kunne få fred for hans tyranni.

I nogle ører lyder Geo måske som en kynisk mand, men der er god grund til, at han frygtede sin egen far.

– Han truede med at slå os ihjel. Han var … voldelig over for min mor. Og han kom hele tiden i vores barndomshjem i Aalborg, husker Geo.

Da komikeren som voksen bosatte sig i hovedstadenm blev faderens tyranni for meget.

– Da jeg flyttede til København, kunne jeg til sidst ikke holde til at have kontakt med ham. I 2006 fik han et tilhold, det brød han gang på gang, siger Geo til damebladet.

En af de gange faderen brød polititilholdet, var da Geo i 2014 optrådte på Bremen Teater. Her havde hans far købt billet til showet, og undervejs begyndte han at råbe ad Geo. Det førte til, at han blev ført ud af salen og hentet af politiet.

Sponsoreret indhold