Nyheder3. marts 2014

Drama til standup-show: Geos far smidt ud

Komikerens egen far har et polititilhold mod at nærme sig sin søn
Geos show "Kemo og comedy" blev i weekenden forstyrret af komikerens egen far
Geos show "Kemo og comedy" blev i weekenden forstyrret af komikerens egen far
 Foto: Thomas LaursenDer var fuldt hus på Bremen Teater, da komikeren Geo gik på scenen klokken 16 lørdag for at give den gas med sit one-man-show "Kemo og comedy".

Langt de fleste af de fremmødte var standup-glade fans, der så frem til et par underholdende timer i selskab med den skøre og sjove herre.

Men på anden række i teatersalen sad Geos far. Og selvom man ellers skulle tror, at farmand ville være komikerens største fan, er det stik modsatte tilfældet.

Og komikeren med det borgerlige navn Christian Geo Heltboe havde bestemt ikke selv inviteret sin far til at se showet. Faran har nemlig et polititilhold mod at kontakte sin søn.

Geo og Thomas Skov i ufin kamp

Alligevel dukkede han op og skabte noget af et drama, da han begyndte at råbe. Flere gæster troede, at det var en del af showet, men det forklarede Geo efterfølgende, at det langt fra var.

- Desværre støjede det (en del) at min far, som har et polititilhold mod at kontakte mig, sad på 2. række kl. 16 og begyndte at råbe at han var træt af at høre på mig, skriver komikeren på Facebook.

- Det var (desværre) ik' en del af showet, som mange troede - og det var det heller ik' da han blev ført ud af salen og holdt fast til politiet kom.

På trods af den ubehagelige oplevelse med sin far, nød Geo sin optræden og støtten fra de mange fremmødte fans.

- Kære alle. Tusind tak til alle jer der kom og støttede mig i Bremen i går. Det var uden tvivl den største comedy oplevelse jeg har haft siden jeg startede i 96. Aldrig har jeg mærket så megen love tak tak og mere tak, skriver han.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/a960a247e1d74533a2cfe945a1ffc1cd.jpg


Geo forklarer optrinnet til sine Facebook-fans (Foto: Geo, Facebook)

Casper Christensen: Kom med til mit bryllup

Sponsoreret indhold