Nyheder 14. maj 2017

Gift i 13 år: Gense de dejlige billeder fra Frederik og Marys bryllup

I dag er det 13 år siden, at kronprins Frederik og Mary Donaldson sagde ja til hinanden ved et storstilet bryllup i Vor Frue Kirke
Foto: All Over

I dag er det 13 år siden, at kronprins Frederik fik sin elskede Mary Donaldson ved et storstilet bryllup i Vor Frue Kirke i København.

Parret havde mødt hinanden fire år tidligere, da der var OL i Sydney. Og her havde det hurtigt slået gnister mellem de to.

– Jeg følte virkelig, at det var en soulmate. Jeg var draget af Mary på alle fronter, har Frederik senere fortalt i bogen ”Frederik – kronprins af Danmark”

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den store bryllupsfest startede med vielsen i Vor Frue Kirke klokken 16.00 fredag den 14. maj 2004.

Efter det lykkelige ægtepar havde sagt "ja" til hinanden, gik turen i karet igennem Københavns gader, hvorefter de til sidst endte på Amalienborg.

Her blev der vinket fra balkonen til de mange tusinde mennesker, der var mødt op denne dag for at ønske brudeparret tillykke.

Den helt store bryllupsfest blev efterfølgende holdt på Fredensborg Slot, hvor et kæmpe telt var sat op til lejligheden.

I dag, 13 år senere, kan Mary og Frederik ikke bare fejre bryllupsdag, de kan også fejre, at de har fået fire skønne unger, Christian, Isabella, Vincent og Josephine.

Du kan gense alle de dejlige billeder fra dagen i galleriet herunder

Bryllup mellem Kronprins Frederik og Mary Donaldson 14. maj 2004

Sponsoreret indhold