Nyheder 4. september 2014

Genert USO: Vi kysser og krammer hele tiden

Vild med dans-deltageren afslører den største udfordring
Rapperen USO afslører, hvad den største udfordring i Vild med dans er
Rapperen USO afslører, hvad den største udfordring i Vild med dans er
Foto: Jesper SunesenFor nogle er det konditionen. For andre er det de høje hæle eller den manglende rytme i kroppen. Men for rapperen USO har den største udfordring ved at være med i tv-programmet Vild med dans været den tætte kropskontakt.

- Jeg skal vænne mig til, at danseren kommer meget tæt på, og at man skal være så tæt på hinanden. Det er jeg ikke lige så vant til, og det er grænseoverskridende og noget, jeg skal kæmpe lidt med. Jeg er faktisk en meget genert person. Især når jeg samtidig skal koncentrere mig om trinnene. Normalt kan jeg bare lave mine ting på scenen, uden at tænke så meget over det, siger rap-musikeren med det borgerlige navn Ausamah Saeed.

USO's dansepartner, Jenna Bagge, har flere gange været til koncert med sin nye danseelev før, de lærte hinanden at kende. Men ud fra sine oplevelser fra koncerterne i Aarhus er hun lidt overrasket over sit nye bekendtskabs generthed.

LÆS OGSÅ: Vild med dans: Nu er holdet komplet

LÆS OGSÅ: Her skal finalen i Vild med dans holdes

LÆS OGSÅ: VM-heltinder lokkede stjerne med i Vild med dans

- Jeg blev spurgt til nogle optagelser i forbindelse med Vild med dans, om jeg ville have en bad boy. Men jeg synes ikke, at du har været så hård. Du er lidt genert, det tror man bare ikke, når man ser dig på scenen, siger den professionelle danser.

Men det er nu heller ikke på scenen, at USO, der har været aktiv i rap-verdenen siden sine teenageår, har problemer med genertheden.

- Jeg kan sagtens være på, når jeg skal være på. Den side har jeg. Det er ligesom, når vi skal lave musikvideo og alt muligt andet. Der er også nogle ting, man måske ikke bryder sig om, men som man bliver nødt til, fordi man skal have den i skabet, siger han.

Men ligesom den rutinerede rapper har lært at håndtere genertheden på en scene, går det også allerede bedre for USO med at være tæt på sine kolleger i danseprogrammet.

- Du er blevet bedre til at kramme, siger USOs dansepartner Jenna Bagge rosende og fortæller grinende, hvordan rapperen før bare gav hende et par klap på skulderen eller ryggen i stedet for at omfavne hende.

- Ja, i danseverdenen er der mange kys og kram og vi skal rigtig komme hinanden ved. Det er der ikke i det miljø, jeg kommer fra. Der hilser man bare, siger rapperen.

Vild med dans har premiere på TV2 fredag den 12. september.

Newspaq

Sponsoreret indhold