Nyheder3. september 2014

VM-heltinder lokkede stjerne i Vild med dans

Tine Baun fortæller, hvorfor hun vil danse
Vild med dans-verdenen er ganske ny for Tine Baun
Vild med dans-verdenen er ganske ny for Tine Baun
 Foto: Claus PoulsenAt sige ja til at danse foran en stor del af Danmark på tv-skærmen i primetime kræver ikke bare mod, men også en god portion ordudveksling med venner og familie.

Det gjaldt også for badmintonspilleren Tine Baun, der lige skulle have nogle ting på plads, inden TV2 kunne skrive hende på listen over kommende deltagere.

- Jeg er rigtig glad for, at jeg tog udfordringen, men selvfølgelig skulle jeg også have noget opbakning fra familien. Jeg har en lille søn, Felix, på tre måneder, så det er klart, der var nogle ender, der skulle mødes, siger den tidligere OL-deltager, der skal danse med Frederik Nonnemann i showet.

Det var dog ikke kun de praktiske ting i familien, der skulle styr på, inden der kom et ja fra den nybagte mor. Tine Baun rådførte sig også med et par sportskolleger, der selv har deltaget i tv-succesen - nemlig svømmerne Lotte Friis og Jeanette Ottesen, der var med i Vild med dans i henholdsvis 2009 og 2012.

- Jeg snakkede en smule med svømmepigerne. Lotte (Friis red.) synes, det havde været en sindssyg sjov periode af sit liv, som hun ikke ville have været foruden. Det blev derfor mere og mere fristende for mig, siger den 35-årige fjerboldstæmmer.

Og at hun lod sig friste er Tine Baun bestemt ikke ked af.

- Nu kommer jeg fra en singlesportsgren, men jeg synes, det er sindssygt dejligt at have en at træne med her. At vi er to med det samme mål, og at vi går mod det samme. Det giver en kæmpe motivation, siger hun.

Vild med dans med Tine Baun på dansegulvet har premiere den 12. september.

Newspaq

Sponsoreret indhold