Nyheder22. august 2014

Geggo klager over hysterisk pædagog

Ydmygede lille dreng
Af af
Geggo har fået en forsikring om, at pædagogens opførsel får konsekvenser.
Geggo har fået en forsikring om, at pædagogens opførsel får konsekvenser.
 Foto: Mikael Rieck



SE og HØR kunne i sidste uge berette, hvordan Stephanie Kessler, alias Geggo, havde et lidt ublidt møde med en pædagog, der røg op i det røde felt over for en lille dreng på Amager da pædagogen og en yngre kollega var på tur med en flok børnehavebørn.

LÆS OGSÅ: Geggo raser over pædagog

En lille dreng ved navn Emil fik en røffel.

- Hun råbte meget højt og var på det nærmeste hysterisk, da hun skældte den lille dreng ud og tvang ham til at sætte sig ned på fortovet. Jeg synes det var en meget ydmygende behandling, han fik, og det reagerede jeg på, og sagde til pædagogen, at jeg ikke engang talte sådan til mine hunde, siger Geggo til SE og HØR.

Hun beskriver pædagogen som meget voldsom i sin måde at skrige på.

- Jeg er fra Amager, og der er altså mange, der skriger og råber meget højt, så det er jeg vant til, men det her var over grænsen. Alle de andre børn stirrede skræmt på pædagogen, og den anden, yngre pædagog virkede flov over kollegaen. Den stakkels, grædende dreng skulle som den eneste sætte sig ned på fortovet, siger Geggo.

LÆS OGSÅ: Joy og Mia klager til politikere over "Familien fra Bryggen"

Pædagogen reagerede blandt andet ved at kalde Geggo en medieluder.

- Jeg har jo - ligesom min mor - et rimeligt heftigt temperament og var lige ved at gå amok, men så tænkte jeg, at nu skulle jeg være den voksne og efter, at den anden pædagog havde oplyst mig navnet på institutionen, gik jeg videre, fortæller Geggo til SE og HØR.

- Jeg synes i øvrigt, det er forkert, at hun bruger et grimt ord som luder over for børnene, fortsætter Geggo.

LÆS OGSÅ: Geggos vilde forvandling

Hun ringede til lederen af institutionen og forklarede hende om hændelsen med pædagogen og den lille dreng.

Lederen bad hende sende en skriftlig klage med en beskrivelse af forløbet.

- Det har jeg gjort, og jeg har fået en forsikring fra lederen af institutionen om, at det ville få konsekvenser for den pågældende pædagog, siger Geggo.

Hun har fået mange negative reaktioner på statusopdateringenpå sin private Facebookprofil om mødet med den højtråbende pædagog.

LÆS OGSÅ: Geggo viser sig frem

Flere har ment, at hun prøvede at efterligne tv-værten Hans Pilgaard, der i stærke vendinger påtalte to yngre kvinders nedladende opførsel over for en hjemløs.

- Hans Pilgaard er en helt, jeg prøvede ikke at efterligne ham. Jeg overværede blot en ydmygende behandling af et lille barn og påtalte det - det er alt, siger Geggo til SE og HØR.

Sponsoreret indhold