Nyheder18. januar 2022

Galt eller genialt? Estisk rapper vil sætte en brød-sofa i produktion hos IKEA

Hvis opslaget opnår kommentarer nok, vil IKEA sætte den fuldstændigt vanvittige ”LOAFA” i produktion
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/loafa.png
 Foto: Tommy Cash, Instagram

Blødt brød under ballerne?

Synes du, det lyder som lige noget for dig, så kan det nok være, du skal skynde sig ind for at like den estiske rapper og konceptkunstner Tommy Cashs seneste Instagram-opslag.

Han har nemlig en såkaldt ”LOAFA” på tegnebrættet – en slags hybrid mellem en et stuemøbel og overdimensionerede sandwichboller.

I et samarbejde med kunstnerkollegaen Gab Bois har han skabt den usædvanlige sofa, som IKEA har love at sætte i produktion, hvis de to vel at mærke kan hive 10.000 kommentarer ind på opslaget.

Målet er nået

Selve sofaen, hvis navn er en sammentrækning af de to ord ”loaf” – altså brød og ”sofa”, skulle være inspireret af den italienske designer Mario Bellinis ikoniske sofa fra 70’erne.

Ser man nærmere på den fjollede interiør-idé vil man også opdage, at den bærer et lille mærkat, som indikerer, at der her er tale om ”LOAFA”-møblet fra den svenske møbelgigant.

IKEA har ifølge Hypebeast.com ikke offentligt bekræftet aftalen med kunstnerne om at sætte brødsofaen i produktion, men i skrivende stund lader drømmen til at gå i opfyldelse.

Ved udgivelse af denne artikel er opslaget nemlig oppe på 12.179 kommentarer.

Det er ikke første gang, Tommy Cash skaber opmærksomhed omkring kæmpestore internationale brands med sin kunst.

Han har for eksempel i samarbejde med adidas Originals skabt verdens længste par af de legendariske ”Superstar”-kondisko.

Ligesom han desuden har forsøgt at indføre en såkaldt ”Sad Meal” på menukortet hos McDonald’s.

Sponsoreret indhold