Nyheder5. januar 2017

Galleri fra regentparrets nytårsfest

”Skide godt, Egon!” – Bent Fabricius- Bjerre og frue havde lagt en festlig plan for nytårsaften sammen med regentparret og vennerne. Se det store galleri med alle de kreative kostumer i Olsen-bandens ånd nederst i artiklen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sd01.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

Det var den absolutte inderkreds af kongehusets venner, der som sædvanligt fejrede nytårets komme sammen med dronning Margrethe og prins Henrik.

En fest de skiftevis holder hos hinanden. Og i år var det så Bent Fabricius-Bjerre og hans hustru Camilla Arndts tur til at lægge stuer til festlighederne i deres villa i Hellerup.

Hvert år er der et nyt tema, som gæsterne klæder sig ud efter. I år var temaet Olsen Banden.

At det netop err hos Bent Fabricius-Bjerre, at der blev holdt Olsen-Banden-fest er nok ingen tilfældighed, da det netop er ham, der har komponeret den iørefaldende kendingsmelodi fra filmene.

Mange af gæsterne havde klædt sig ud som bandens chef Egon Olsen. Til gengæld var der ingen, som var udklædt som bandens to andre medlemmer Keld og Benny, men derimod var der et par ”Børge”r.

Middagen var dog også lidt festligere end den, Egon Olsen får serveret i Statsfængslet i Vridsløselille. Hos værtsparret blev der bl.a. serveret både hummer og østers og drukket champagne.

Efter middagen morede gæsterne sig bl.a. med en quiz om Olsen Banden, inden de skålede godt nytår.

Se det store galleri med de "time og tilrettelagte" kostumer i galleriet herunder:

Galleri_Nytårsfest_Olsen-Banden_Regentparret

Sponsoreret indhold