Gæt et pigekys

Det blev en smule hedt mellem de to veninder, da de mødtes i Singapore

Det blev en smule hedt mellem de to veninder, da de mødtes i Singapore

Foto: Privat

Stine Kronborg, 31, bor for tiden i Australien, hvor hun dygtiggør sig i disciplinen pole dance.

Samtidig er veninden Camilla Dalsgaard, 19, der er datter af "Vild med dans"-stjernen Soffie Dalsgaard, flyttet til Singapore for at undervise i dans.

Læs også: Stine kronborg - totalt smadret

Det udnyttede de to tøser til at mødes forleden, da Stine Kronborg alligevel skulle et smut til Singapore med "arbejdsgiveren" Bobbi's Pole Studio for at afholde konkurrencen Miss Pole Dance Singapore.


Veninde-parret slapper af ved poolen (Foto: Privat)

Her knipsede en årvågen dansker en række billeder af de to smækre pigebørn ved det fashionable Carlton Hotels poolområde.

- Det er rigtigt, at vi mødtes. Vi nåede desværre kun at ses i kort tid, men vi fik klaret hele verdenssituationen på en time, og det var som at mødes med min lillesøster.

Se også: Se, hvem der også elsker pigekys

Jeg holder sgu meget af hende. Jeg har kendt hende, siden hun var en lille pige og dansede på Pejsegården, hvor jeg underviste, fortæller Stine Kronborg.

Camilla Dalsgaard ærgrer sig over, at de ikke nåede at komme ud og feste sammen.

Læs også: Fræk tivoli-tur

- Ha-ha, ja, jeg havde pissetravlt og skulle på arbejde, og Stine skulle bare ligge ved poolen og sole sig, så jeg var kun kort forbi desværre, lyder det fra brunetten, som i det næste år deler en lejlighed med en veninde i Singapore og samtidig underviser på instituttet Shawn & Gladys.

Se flere billeder fra dansepigernes møde her:


(Foto: Privat)


(Foto: Privat)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close