Nyheder7. juni 2010

Gæt en knyst

Hvilken elegant frue er indehaver af disse forpinte fusser
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/2010/royalt/april-maj-juni/gaet-en-knyst1-jpg.jpg

Hallux valgus er fagudtrykket for en skæv storetå og knystdannelse ved storetåen, og det er vist, hvad denne fornemme fod fejler.
Ifølge foddoktoer.dk får man ofte denne lidelse af for små og spidse sko og især høje hæle, som presser foden frem i skoen.

Læs også: Gæt en sprællemand

Og den unge dame, der er indehaver af den skævert af en tå, er da også både ferm og flittig til at trække i de høje, spidse stiletter og her hjælper det altså ikke, at prisen på skoen har været astronomisk.

Måske har du gættet af kvinden, der har tabt sin royale stilet er Mary. Skoen er af mærket Louboutin og prisen ligger typisk på 3000-4000 kr.

Læs også: Gæt en eksplosiv barm

Måske skulle Mary begynde at komme lidt ned fra de højere luftlag, ellers kan det være hun ender med at måtte gå rundt i fornuftige sundhedssandaler, ligesom svigermor Margrethe, der ofte trækker i de flade Ecco-sko.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/royalt/april-maj-juni/gaet-en-knyst4b-jpg.jpg

Marys fødder bærer tydligt præg af, at hendes arbejdstøj oftest er høje, spidse stiletter. Svigermor har da også taget sin tørn på de høje hæle, og derfor trækker hun nu ofte i sundhedssandaler. (Foto: All over)

Sponsoreret indhold