Nyheder4. januar 2010

Gæt en charmetrold

Denne lille, danske knægt har både en berømt far og en berømt mor
Hvem mon har skabt denne lille trold?
Hvem mon har skabt denne lille trold?
 Foto: Thomas Fryd

Knap 2 år og allerede fuldstændig bedårende. Det er ikke svært at se, at både mor og far har givet deres bedste gener videre til denne lille trold.

Purken hedder Sean og er søn af Saseline og Frederik Fetterlein. De to er ikke længere kærester, men kan godt finde ud af, at være forældre sammen, så lille Sean ikke går glip af hyggelige familieture.

Saseline viser sin lille guldklump frem i en ny bog, der sætter fokus på aids, og al overskuddet derfra går til AIDS-Fondet.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/januar/saseline-son-jpg.jpg

- Jeg er blevet ambassadør for AIDS-Fondet. Da jeg læste om, hvor mange der har hiv, var det jo helt sindssygt. Jeg vil gerne være med til at ændre de unges holdning, så det ikke længere er utjekket at bruge kondom, siger hun.

Der har været nogle misforståelser omkring, hvorvidt hende og Fetterlein var mere end blot venner og forældre til en fælles søn, men de spekulationer maner hun nu helt til jorden.

- Der må være sket en misforståelse. Vi er ikke sammen som et par. Vi er forældre. Vi vil tage Tivoliture sammen med vores søn. Vi er gode venner, siger hun til Ekstra Bladet.

Sponsoreret indhold