Nyheder6. januar 2017

Video: Fyrer Blachman den mest af på et dansegulv?

Er Blachman i virkeligheden en rigtig dansemus, eller er det en helt anden i X factor-gruppen, der giver den mest gas på dansegulvet? Det har X factor-dommerne og værten forsøgt at svare på

Han kan formulere sig, så selv den skarpeste kniv i skuffen kan have svært ved at følge med. Men når det kommer til de mere fysiske udtryk, kan Blachman så også sætte sine X Factor-kollegaer til vægs?

SE og HØR har spurgt Thomas Blachman, Remee, Mette Lindberg og Sofie Linde om, hvem af de fire der giver den mest gas på et dansegulv.

Det giver en helt oplagt vinder, men flere nævner dog også Blachman som en outsider, der kan overraske. Blachman afskriver da heller ikke sig selv som helt ude af dansegamet. Han har dog sin egen forklaring på, hvad dansen skal.

Du kan se, hvem der blev den klare favorit, og hvad Blachman havde at sige til spørgsmålet i videoen over artiklen!

X Factors tiende sæson er netop startet, og her har flere tusinde håbefulde danskere igen trodset nerverne og er mødt op til audition.

I sidste uge åbnede dørene for de første auditions, og igen i denne uge er nye danskere - unge som gamle - klar til at forsøge at imponere dommerne.

En af dommerne er altså Thomas Blachman, der er kendt for sine ærlige kommentarer taler til seerne.

Du kan komme lidt tættere på Thomas Blachman i galleriet herunder:

Thomas Blachman: Helt privat

Sponsoreret indhold