Nyheder14. marts 2017

Fundet i lillebitte flække - her gemmer Stein Bagger sig i dag

Den bedrageridømte Stein Bagger har de sidste mange år levet under jorden, men nu har Ekstra Bladet fundet frem til den 50-årige bedrageridømte i en lille flække uden for Stockholm. Og selv om han som følge af sit svindelnummer ikke må eje noget af værdi, kan avisen berette, at Stein Bagger stadig bærer dyre ure og kører rundt i store biler
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/stein_bagger_front_0.jpg
 Foto: YouTube og All Over

- Der er foretaget bedrageri for minimum 500 millioner kroner, og vores direktør - Stein Bagger - er væk. Vi ved ikke, hvor han er!

Sådan lød ordene fra Asger Jensby på et pressemøde den 1. december 2008.

Asger Jensby var på det tidspunkt bestyrelsesformand i it-firmaet IT Factory, der kollapsede for øjnene af ham. Kort forinden virksomheden gik konkurs, var Stein Bagger forsvundet som dug for solen – mistænkt for at have svindlet for minimum 500 millioner kroner.

Reelt var beløbet meget højere. I alt havde Stein Bagger svindlet for 831 millioner kroner i en såkaldt leasing-karrusel. Efter en uge på flugt meldte han sig selv til amerikansk politi i LA – og et halvt år efter faldt dommen: Syv års ubetinget fængsel.

Stein Bagger blev prøveløsladt i 2014 – og siden har omverdenen ikke set meget til den bedrageridømte forretningsmand. Lige indtil nu i hvert fald.

For nu er det lykkedes Ekstra Bladet at finde frem til den 50-årige Stein Bagger – i en lille flække uden for den svenske hovedstad Stockholm.

Ifølge avisen forsøger Stein Bagger stadig at leve et anonymt liv – og derfor har han ifølge Ekstra Bladet skiftet havn til Sten Hansen.

Og så kan Ekstra Bladet også berette, at Stein Bagger stadig bærer dyre ure og kører i store biler – og dét til trods for, at Stein Bagger i dag ikke må eje noget af værdi som følge af sin bedrageridom.

Ekstra Bladet skriver blandt andet, at Stein Bagger i dag kører rundt i en Porsche Cayenne, der fra ny ikke kan købes for under 1,3 millioner kroner i Danmark.

Stein Bagger blev dømt sammen med sin svenske forretningspartner Mikael Ljungman. Omkring 200 millioner svindelkroner er aldrig dukket op i sagen.

Du kan se videoen, hvor Stein Bagger overgiver sig til politiet herunder:

Sponsoreret indhold