Fundet i lillebitte flække - her gemmer Stein Bagger sig i dag

Stein Bagger meldte sig selv til politiet i LA. Her ses øjeblikket, hvor han overgiver sig.

Stein Bagger meldte sig selv til politiet i LA. Her ses øjeblikket, hvor han overgiver sig.

Foto: YouTube og All Over

- Der er foretaget bedrageri for minimum 500 millioner kroner, og vores direktør - Stein Bagger - er væk. Vi ved ikke, hvor han er!

Sådan lød ordene fra Asger Jensby på et pressemøde den 1. december 2008.

Asger Jensby var på det tidspunkt bestyrelsesformand i it-firmaet IT Factory, der kollapsede for øjnene af ham. Kort forinden virksomheden gik konkurs, var Stein Bagger forsvundet som dug for solen – mistænkt for at have svindlet for minimum 500 millioner kroner.

Reelt var beløbet meget højere. I alt havde Stein Bagger svindlet for 831 millioner kroner i en såkaldt leasing-karrusel. Efter en uge på flugt meldte han sig selv til amerikansk politi i LA – og et halvt år efter faldt dommen: Syv års ubetinget fængsel.

Stein Bagger blev prøveløsladt i 2014 – og siden har omverdenen ikke set meget til den bedrageridømte forretningsmand. Lige indtil nu i hvert fald.

For nu er det lykkedes Ekstra Bladet at finde frem til den 50-årige Stein Bagger – i en lille flække uden for den svenske hovedstad Stockholm.

Ifølge avisen forsøger Stein Bagger stadig at leve et anonymt liv – og derfor har han ifølge Ekstra Bladet skiftet havn til Sten Hansen.

Og så kan Ekstra Bladet også berette, at Stein Bagger stadig bærer dyre ure og kører i store biler – og dét til trods for, at Stein Bagger i dag ikke må eje noget af værdi som følge af sin bedrageridom.

Ekstra Bladet skriver blandt andet, at Stein Bagger i dag kører rundt i en Porsche Cayenne, der fra ny ikke kan købes for under 1,3 millioner kroner i Danmark.

Stein Bagger blev dømt sammen med sin svenske forretningspartner Mikael Ljungman. Omkring 200 millioner svindelkroner er aldrig dukket op i sagen.

Du kan se videoen, hvor Stein Bagger overgiver sig til politiet herunder:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close