Nyheder27. marts 2014

Stein Baggers eks: Det var virkelig eksplosivt

Baggers ekskone Martina Banach er ligesom Joan Divine ramt af voldsom brand
Stein Baggers ekskone Martina Banachs kontor stod i flammer onsdag aften
Stein Baggers ekskone Martina Banachs kontor stod i flammer onsdag aften
 Foto: Joan Divine, FacebookOnsdag aften hærgede en voldsom brand i Nordsjælland, hvor den tidligere nøgenmodel og fotograf Joan Divines spritnye fotostudie gik op i flammer.

Også den netop løsladte IT-svindler Stein Baggers ekskone, Martina Banach, havde sit kontor i bygningen. Og hun måtte ligesom Joan se sin arbejdsplads gå til grunde.

- Farvel kontor, showroom og lager!!!! Snyft!!! Og stakkels Joan Divine der havde photostudie lige ved siden af mig ...... Nu er vi begge uden arbejdsplads!! Suk, skriver hun på sin facebook-profil.

LÆS OGSÅ: Joan Divines fotostudie er brændt ned

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/8a7a789d4e4f412f972d9c578d811769.jpg


Martina Banach står midt i et sandt mareridt, da hendes kontor brændte ned i går (Foto: All Over)

Martina Banach ejer et smykkefirma, som holdt til på adressen, og selvom hun ihærdigt forsøgte at redde, hvad hun kunne, inden flammerne for alvor tog fat, lykkedes det kun at få nogle enkelte ting ud.

- Det var virkelig eksplosivt!! Det gik så stærkt. Fik reddet min pc med regneskabet ud og mit kamera og de nye prøver til Lufthansa, skriver hun blandt andet.

LÆS OGSÅ: Martina nægter at se Stein Bagger

Stein Baggers ekskone har hele aftenen i går og i morges opdateret venner og følgere på det sociale medie. Og man må sige, at det har været en dramatisk aften for Martina, der også gjorde sit for at hjælpe andre af brandens ofre.

- Der er intet mere vi kan høre. Det har været en aften det er kørt på ren adrenalin! Kroppen er flået gul og blå af at evakuere heste i panik . Og vi har flyttet trailere, så at brandvæsenet kunne komme til. Vi har stået magtesløse og set ilden sprede sig, skrev hun sent i går aftes.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/58c5927aca7c46978d88c263ab51d602.jpg


- Mit kontor! Hjælp! Sådan lyder teksten (oversat, red.) til et af de mange fotos Martina har lagt ud af branden (Foto: Martina Banach, facebook)

LÆS OGSÅ: Stein Bagger er løsladt

En så dramatisk oplevelse sætter sine spor i krop og sjæl, og det kunne Martina Banach også allerede mærke, kort efter hun forlod stedet og sit brændende kontor.

- Nu et vi kommet hjem, og da kommer chokket og kroppen ryster. Vi kan følge med fra altanen . Det brænder endnu... Suk og snyft! Tak til alle dem, der var med at hjælpe, skriver hun.

LÆS OGSÅ: Stein Baggers eks er god for millionerSponsoreret indhold