Nyheder17. februar 2010

Fritz og Poul: Livet er godt

”Rytteriet” har lukket og slukket, men Botoft og Buch har stadig god grund til at sige: Det er sgu vidunderligt
De 2 radio-sjovere er super populære hos danskerne
De 2 radio-sjovere er super populære hos danskerne
 Foto: Agnete Schlichtkull

"Livet er godt. Det er sgu vidunderligt". Mon ikke kommentarerne fra snobberne Fritz og Poul kunne lyde sådan.

De har i hvert fald god grund til at tage sig en ekstra cabernet sauvignon eller campari for at fejre succesen. I januar måned toppede satireprogrammet "Rytteriet" nemlig DR's podcast-hitliste. Hele 46.300 gange har en bruger klikket download-ikonet ud for det populære radioprogram.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/februar/ryttteriethitter4-jpg.jpg- Det er da helt vildt fedt, og vi er super glade for, at programmerne stadigvæk bliver hørt. Men det er da også lidt vildt, at der bliver sat download-rekord i den måned, hvor vi ikke har sendt," siger Rasmus Botoft, der sammen med kollegaen Martin Buch udgør "Rytteriet."

Programmet blev sendt for sidste gang i december, men rytterifans kan godt glæde sig. Martin Buch og Rasmus Botoft arbejder nemlig på en række satireprogrammer, der bliver sendt på DR2 til efteråret.

- Det bliver en blanding af gamle kendinge som "snobberne" og "Den lille Gumbas", men der kommer også helt nye til. Både dyr og mennesker, lover Martin Buch.

Se de 2 snobber, som blandt andet var til Zulu Comedy Galla sidste år.
Sponsoreret indhold