Nyheder4. maj 2017

Frederik og Mary har en udvekslingsstuderende boende på Amalienborg

Da kronprinsessen skulle uddele et legat på Københavns Universitet, fortalte hun, at hende og Frederik har en studerende på besøg
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/1_31.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Til den årlige uddeling af "The Crown Princess Mary Scholarship" på Københavns Universitet onsdag skulle Kronprinsesse Mary uddele et legat til to australske udvekslingsstuderende.

Og i sin tale til Avril Jane Francis og Thomas Patrick Lynch, der modtog legatet, løftede Mary sløret for en ny gæst på Amalienborg. Til de flestes overraskelse fortalte hun, at kronprinsparret i øjeblikket har en udvekslingsstuderende boende. Det skriver Billed-Bladet.

- Det er en stor fornøjelse at have en udvekslingsstuderende boende, sagde Mary, der også fortalte, at det er en kvinde, der læser økonomi på universitet, som de har boende.

I talen fortalte hun også, at hun giver familiens udvekslingsstuderende input til det danske sprog og har spurgt ind til hendes ophold i Danmark.

Som regel indgår en udvekslingsstuderende i dagligdagen på ligefod med hjemmets andre beboere for at få et indbliki landet. Hvad det så betyder, når ens værtsfamilie er kronprinsparret, fortalte kronprinsessen ikke noget om.

Sponsoreret indhold