Nyheder15. april 2013

Frederik Fetterlein: Syg som aldrig før

Den tidligere tennisspiller blev dårlig af et par cheeseburgere
Frederik Fetterlein vil aldrig mere spise en cheeseburger fra McDonald's.
Frederik Fetterlein vil aldrig mere spise en cheeseburger fra McDonald's.
 Foto: Kaspar WenstrupDe skulle have været en tur til London og se fodbold. En rigtig drengetur for far og to sønner. Men turen blev aflyst på grund af nogle cheeseburgere fra McDonald's.

Fik du set, hvem der sked i bukserne af skræk?

- Vi skulle have været inde og se Chelsea spille mod Manchester City. men jeg kan slet ikke noget som helst. Jeg er helt dehydreret. Jeg kan kun glæde mig over, at drengene ikke spiste de lorte-burgere, så det kun er mig, det er gået ud over, fortæller Frederik Fetterlein til Ekstra Bladet søndag. På det tidspunkt har maveinfluenzaen varet 36 timer.

Det var et besøg på McDonald's på Fisketorvet i København, der satte den bratte stopper for drengenes tur til London. Frederik Fetterleins to sønner, Tobias og Sea, ville ikke spise deres burgere. De mente, de smagte dårligt, og så spiste famand dem.

- Jeg kunne egentlig godt mærke, jeg havde spist noget forkert. Efter et par timer fik jeg koldsved, og så gik det stærkt. Jeg har aldrig været så syg før. Jeg har den vildeste maveinfluenza og ondt overalt - i ryggen og leddene, lyder det fra Fetterleins sygeleje.

Se Linses dom over Fetterleins diller


Sponsoreret indhold