Nyheder 25. januar 2013

Dennis Knudsen: Sked af skræk

Kendisfrisøren troede, han skulle dø
Dennis Knudsen, som vi kender ham. Med smil og stil.
Dennis Knudsen, som vi kender ham. Med smil og stil.
Foto: Claus PoulsenDennis Knudsen er en meget åbenhjertig mand.

Derfor fortæller de kendtes foretrukne frisør nu også ærligt om sin første oplevelse med angst, da han sammen med en række andre kendte danskere bliver interviewet til BilledBladet om den lammende lidelse.

Dennis Knudsen: Se, hvor jeg er flyttet hen

Og første gang, det var, da Dennis Knudsen var 29 år.

- Jeg troede, jeg skulle dø. Kroppen rystede, min afføring gik, og hjertet hamrede. Jeg fik svedeture og angst og havde det fordærdeligt, husker han.

Dennis Knudsen fik angst af stress

Det var efter en meget stresset periode, Dennis Knudsen havde den ubehagelige oplevelse. Men det var først nogle år efter, at han fik det totale sammenbrud, der blev vendepunktet for ham. Den dag var han på besøg hos sin mor og svedte over et momsregnskab.

- Det sortnede for mig, og jeg kunne simpelthen ikke finde ud af at skrive et to-tal. Jeg følte mig mærkelig og svimmel, og min mor spurgte: "Hvad sker der?" Jeg var handlingslammet og bange for, jeg var ved at blive sindssyg. Da min mor krammede mig, og jeg mærkede hendes moderlige omsorg, brød jeg fuldstændig sammen, fortæller den hudløst ærlig frisør og make-up artist.

Dennis Knudsen: Kom ud af skabet Breinholt

Heldigvis er Dennis Knudsen kommet ud på den anden side igen. Han kan dog stadig opleve at have en sort dag, men er nu i stand til at tackle dem.
Sponsoreret indhold