Nyheder3. maj 2010

Frederik Fetterlein: I ny skandale

Den fallerede tennisspiller risikerer at blive politianmeldt – se, hvad han nu har lavet
Frederik Fetterlein bevæger sig direkte imod en ny lussing
Frederik Fetterlein bevæger sig direkte imod en ny lussing
 Foto: All Over

Skandalerne hagler ned over Frederik Fetterlein. Der dukker konstant nye kreditorer op, som hævder, at den tidligere tennisspiller skylder dem penge. Og der er ikke lige frem tale om småbeløb for en ubetalt købmandsregning.

Frederik Fetterlein har både købt biler og Rolex-ure for penge, som forhandlerne aldrig har set skyggen af. Og nu lurer endnu en skandale lige om hjørnet for den tidligere tennisstjerne.

Læs også: Frederik Fetterlein: Har tabt 20 millioner

Den snart 40-årige trusse-tyv har muligvis snart en politianmeldelse hængende over hovedet fordi han uretmæssigt har forsørget sig selv som ejendomsmægler.

Lige som læge, advokat og revisor, kræver det en uddannelse og officiel tilladelse, at kalde sig ejendomsmægler. Sidste år blev 71 danskere anmeldt til politiet af Erhvervs- og Byggestyrelsen for uretmæssigt at kalde sig ejendomsmægler.

71 politianmeldelser

Næste år kan Frederik Fetterlein meget vel ryge med i bunken af folk, der bliver meldt til politiet.

- Det er ganske alvorligt. Forbrugere skal kunne stole på, at de får professionel rådgivning. Så det er helt galt, at Frederik Fetterlein har tjent penge på at formidle boliger i udlandet - og endnu grovere, at han også gør det i Danmark. Vi var tidligere plaget af udlandsdanskere, der begyndte at sælge boliger. Det må danske statsborgere ikke, hvis de ikke er registrerede ejendomsmæglere eller advokater, raser formand for Dansk Ejendomsmæglerforening, Steen Winter-Pedersen til BT.

Læs også: Frederik Fetterlein: Nedtur

Frederik Fetterlein selv, kan dog ikke se det store problem i at han kalder sig ejendomsmægler.

- Jamen, jeg er da ejendomsmægler. Typisk spørger en dansker efter en lejlighed i Monaco, der er 100 kvadratmeter. Så viser jeg ti forskellige. Når handelen går igennem, får jeg nogle procent af handelsprisen. På samme måde har jeg solgt lejligheder i London og København. Jeg er ikke uddannet ejendomsmægler, men det er mit arbejde, siger han til avisen.


Sponsoreret indhold