Nyheder4. juni 2017

Frederik Fetterlein: Hæmoride og toilet i timevis

– Jeg blev sur og træt og sked det ud hele tiden, fortæller Frederik Fetterlein til SE og HØR.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fetterleinff.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

46-årige Frederik Fetterlein måtte sande, at det var noget af en udfordring at skifte sin sunde livsstil med grøntsager, juice og laks ud med ostepops, pizzaer og spandevis af cola.

Som en del af TV3-programmet ”Min fede træner” skulle den ekssportsmanden tage 20 kilo på for derefter at tabe dem igen sammen med den overvægtige Andreas.

– Jeg troede bare, at jeg kunne stoppe med at træne i 14 dage, og så havde jeg taget på. Men sådan var det ikke. Min krop reagerede ikke særlig godt på den usunde mad. Jeg blev sur og træt og sked det ud hele tiden, fortæller Frederik Fetterlein, som også fik en hæmoride.

Efter ugers intens fedekur vurderede TV3 også, at 90'er-tennisesset var for let. Han havde kun taget 2½ kilo på, og kunne derfor ikke længere være med i programmet.

– Det værste var, at Andreas blev ked af, at jeg ikke skulle træne ham, da han havde glædet sig til det, siger Fetterlein og fortsætter:

– Det, jeg har lært af at være med, er, at det er svært at være tynd og tage på, og det er svært at være tyk og tabe sig. Man kan ikke bare lægge sit liv om med et fingerknips, fortæller Frederik Fetterlein til SE og HØR.

Læs mere om Frederik Fetterlein i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold