Nyheder15. oktober 2008

Frederik Fetterlein: Desperat

Den pensionerede tennisspiller har opgivet sit liv i Monaco i forsøget på at redde forholdet til Saseline
Frederik er desperat for at vinde Saseline tilbage igen
Frederik er desperat for at vinde Saseline tilbage igen
 Foto: All Over

Den dameglade tennisplayboy har nok måtte indse, at singlelivet alligevel blev lidt for ensomt. Nu er han i hvert fald mere end desperat efter at vinde ekskæresten Saseline Sørensen tilbage igen.

Han har kastet alt, hvad han havde i hænderne og er hastet hjem til sin lille familie i Danmark for at klinke skårene.

For en lille måned siden kunne seoghør.dk fortælle, at Saseline Sørensen var skredet fra Frederik Fetterlein, fordi hun var træt af, at han turede rundt, mens hun måtte passe parrets fælles barn Sean på otte måneder.

- Jeg kan godt se, at det har været hårdt for Saseline at skulle være så meget alene med Sean. Vores søn er jo også mit ansvar og ikke kun hendes. Jeg har rejst meget rundt med mit job, og jeg er der jo ikke, når hun og Sean har brug for mig. Det har jeg nu taget konsekvensen af, siger Frederik Fettlerlein til ugebladet HER og NU.

Frederik mener åbenbart familie-genforeningen så seriøst, at han har solgt sin lejlighed og sine biler i Monaco, hvor han ellers har boet siden 1995, og har sendt alle sine ting til Danmark.

Saseline flyttede for en måneds tid siden ind hos en veninde på Vesterbro, om det er på venindens sofa Frederik vil redde forholdet vides ikke.

Sponsoreret indhold