Frederik Fetterlein: Børnene spredt ud over Europa

Frederik Fetterlein.

Frederik Fetterlein.

(Foto: Dan Mariegaard)

Fra London til Monaco og videre til Dubai. Frederik Fetterleins pas er fyldt med stempler.

Han har nemlig sine børn spredt ud over hele Europa. 

– Selvfølgelig er det ikke en drømmesituation at have en kæreste i Sverige, et barn i Monaco og et barn, der er på vej til at flytte til Barcelona. Det var ikke det, jeg havde tænkt, da jeg planlagde mit liv, erkender Frederik Fetterlein, da SE og HØR besøger ham i hans hotellejlighed på Islands Brygge i København.

– Livet er besværligt på nogle måder, men enten kan man sætte sig ned og synes, det er noget lort, og ellers kan du få det bedste ud af det, siger det tidligere tennistalent.

Heldigvis er han selv meget flytbar, så i sidste ende går det hele op i en højere enhed.

– Jeg er her (i København, red.), når jeg er sammen med børnene. Så kommer min kæreste Andrea her, og når jeg ikke har børn, er jeg i Sverige, fortæller Frederik.

Han har prøvet at bo i Helsingborg med kæresten, men måtte erkende, at det blev for indviklet for hans niårige søn Sean, som han har med eksen Saseline. 

– Når Sean havde legekammerater med hjem, skulle de have deres pas med. Så i stedet fik jeg lejligheden her, så vi havde et sted i Danmark. Vi gjorde det for nogle måneder siden, og det fungerer rigtig godt, siger han.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close