Av,av! Frank Ocean floppede fælt

Frank Ocean floppede i Aarhus.

Frank Ocean floppede i Aarhus.

Foto: All Over Press

Frank Ocean skulle være blevet væk fra festivalen Northside.

Det er konklusionen, hvis man læser Ekstra Bladet og BT's anmeldelser af popstjernens koncert sent fredag aften.

Frank Ocean havde op til Northside aflyst en række koncerter på grund af produktionsproblemer, men i aftes var på scenen, men imponerede på ingen måde.

Ekstra Bladets anmelder kalder amerikanskerens koncert en 'parodi på en optræden'.

- Æstetikerens kompromisløse seance ville muligvis have fungeret foran 40 mennesker på en jazzklub. Foran 40.000 med mudder til midt på skinnebenene gik det knap så godt. Det gik faktisk slet ikke. Som da han skuffede i København i 2013, var han håbløst forsinket. 38 minutter lod han menneskemængden vente i Østjylland, og det føltes endnu længere efter en lang dag med styrtregn. Klokken 23.53 passede det klaphatten at lunte ind på scenen, skriver Ekstra Bladets anmelder.

Lyden var elendig.

- Man kunne skimte ham i hvid hættetrøje. Men ikke høre ham. Så vidt man kunne ane, gik Ocean omkring på scenen og mumlede lidt med stort set intet akkompagnement. Det blev næsten værre, da han begyndte at synge, skriver Ekstra Bladet.

Også BT's anmelder er skuffet.

- Engang imellem fumlede han med både tekst og teknik og måtte starte numrene forfra. Han kunne sætte sig ned på hug, lukke øjnene og dyrke sin egen inderlighed, mens publikum omkring ham passende kunne tjekke, hvad der skete på deres mobiltelefon, skriver BT.
 
 
Avisens anmelder mener ikke, at Frank Ocean egner sig til de store koncertscener.
 

- Frank Ocean vil ikke festen. Han er en sart, lille musikalsk troldmand, der nok lyttes til af et bredt publikum, men som helst vil lave ’kunst’ for sig selv, og så er det ligegyldigt, om han taber en lytter eller to på vejen. Det har uden tvivl kostet Northside kassen at få Frank Ocean til Aarhus. Jeg tror, de skal lade det blive ved denne ene gang. Frank Ocean er stadig bare bedst søndag eftermiddag hjemme på anlægget, skriver BT.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close