Nyheder12. juni 2015

Hovednavn melder afbud til Northside

De der havde glædet sig til at se Earl Sweatshirt i dag fredag, må desværre gå skuffede hjem, oplyser Northside
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/earl_sweatshirt_aop.jpg
 All Over Press

Rigtig mange gæster på musikfestivalen NorthSide havde set frem til at opleve undergrundsrapperen Earl Sweatshirt og hans crew fyre den af med deres legendariske sceneshow og vilde optræden fredag.

Desværre har festivalen netop modtaget en aflysning fra Earl Sweatshirt, der er blevet ramt af sygdom. Det meddeler festivalens hjemmeside.

- Earl Sweatshirt og crew er blevet ramt af en grim maveforgiftning og måtte i går aflyse et show i Oslo i sidste minut. Det betyder desværre også, at han ikke kan gennemføre sit show på NorthSide senere i dag, skriver folkene bag festivalen.

Da aflysningen er kommet med så kort varsel har det ikke været muligt for festivalen at nå at trække en værdig erstatning ind fra udlandet.

- Det er vi selvfølgelig enormt kede af, og med så kort tid til showet på NorthSide, har gode (booking)-råd været dyre, lyder det.

[node:aller-related-content]

Scenen skal dog ikke stå tom i fraværet af den sygdomsramte rapper. I stedet for Earl Sweatshirt vil den danske sangerinde Barbara Moleko synge sine pophits. Barbara Moleko er pladeaktuel med en ny cd, hun har udsendt i denne uge.

- Vi er lykkelige for, at Barbara Moleko har indvilliget i at hoppe på et privatfly fra Bornholm her til morgen, således at hun kan redde situationen for os, står der på NorthSides hjemmeside.

Barbara Moleko indtager Green Stage på NorthSide i Aarhus fredag kl. 15:15.

Sponsoreret indhold