Nyheder26. marts 2017

Frank Hvams drenge griner af ham

Komikeren Frank Hvams børn morer sig stadig over deres far, men han er spændt på, hvornår det ændrer sig.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/frank_baerende.jpg
 (Foto: All Over Press)

Når man lever af at være sjov, så er det nok en fordel, at ens børn også synes, at man er sjov. Det gør Frank Hvams drenge heldigvis endnu, og det samme gælder hans kone, Anja Farsig.

- Drengene synes stadig, at far er sjov, men jeg er meget spændt på, hvornår der kommer et skift, hvor de begynder at synes, at jeg er gammel at høre på. Eller pinlig. Det kommer helt sikkert. Men lige nu er jeg pinlig på den sjove måde, siger Frank Hvam til BT, og glæder sig over, at Anja i hvert fald lader til at se det sjove i ham.

- Nu har vi været sammen i 15 år, så en eller anden form for underholdning får hun vel ud af mig. Hun har i hvert fald humoristisk sans, om det falder ud til fordel for mig, kan jeg ikke rigtigt gennemskue. Men mon ikke hun synes, at der er nogle muntre øjeblikke i vores liv. Jeg forsøger i hvert fald meget at få både vores børn og min kone til at grine. Det gør jeg, siger han til avisen.

Han glæder sig også over, at børnene er blevet lidt ældre, for man kan lave mere sammen. Drengene er født i 2008 og 2011.

- Jeg er blevet 46 år, og er begyndt at se en masse kvaliteter i det. Børnene bliver jo større, og så bliver de til mennesker, og man begynder at få noget igen. Det hjælper gevaldigt på det. Når de er helt små, fungerer regnestykket sådan, at far fylder utrolig meget energi ind i ligningen – og får minus ud. Men nu får jeg noget igen, og det er rigtig sjovt at præge sådan nogle unger og se, hvordan de udvikler sig. Faktisk er det så sjovt og tidskrævende, at det muligvis allerede har kostet mig et stort, fedt, lukrativt standupshow. Men hellere dét end at lave to ekstra projekter, og så blive ringet op på sine gamle dage af et rasende bittert barn, der er blevet stofmisbruger, lyder det fra komikere i interviewet med avisen.

Frank Hvam er aktuel i "Dan Dream" med Casper Christensen i denn uge.

Tjek billeder her fra en dag med komikeren:

En dag med Frank Hvam

Sponsoreret indhold