Frank Hvam: Sådan tabte jeg mig

Frank Hvam har tabt sig - se, hvordan han gjorde

Frank Hvam har tabt sig - se, hvordan han gjorde

Foto: All OverDet er en lidt slankere Frank Hvam, end ham vi ser på den indre nethinde, når man tænker på ham i sit karakteristiske Klovn-kostume - hvidt bedstefar undertøj - man i øjeblikket møder.

Den succesfulde komiker har premiere på sit onemanshow til januar, som har fået titlen "Upassende". Og upassende, kan man nærmest kalde Frank Hvams slanketips.

Frank Hvam: Den vil ikke op at stå

Frank Hvam er nemlig ikke snublet over en mirakelkur eller har kæmpet for at smide de ekstra kilo. Hans hemmelighed er ganske simpelt travlhed.

- Jeg har tabt mig på det seneste. Op til et show får jeg næsten ikke spist noget. Så man skal bare spise mindre, hvis man vil slanke sig, siger Frank Hvam til Billed Bladet.

Her er de kendtes slanketips

Han er ikke den eneste kendte dansker, der har tabt sig ved at være travl og glemsom. Fornylig fortalte en ualmindelig slank Sanne Salomonsen, at hun også glemmer at spise.

- Ja jeg har tabt mig. Det er, fordi jeg arbejder så hårdt. Jeg har ikke været på kur eller noget som helst, jeg glemmer bare at spise, fortalte Sanne Salomonsen til Hjertegalla i begyndelsen af oktober.

Gå til Slankedoktor og find kuren, der virker

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close