Nyheder30. juni 2011

Her er de kendtes slanketips

Synes du altid, stjernerne har den perfekte krop? Her er deres egen forklaring på de flotte former
Af af
De to dansemus deler ud af deres bedste slanketips
De to dansemus deler ud af deres bedste slanketips
 Foto: All Over

Eksperterne står i kø for at fortælle dig, hvordan du komme af med den irriterende mavedelle eller de lidt for store lårbasser. De kloge hoveder er dog tit i tvivl om, hvad du skal spise, og hvor langt du skal powerwalke.

Men nu løfter kendte danske kvinder sløret for indgangen til det forjættede slankeland. Og det handler heldigvis ikke bare om at løbe en maraton og spise klidkiks døgnet rundt. Smukke Laura Drasbæk har sin helt egen og i teorien nemme slankemetode.

- Mit bedste råd er at fokusere på noget andet, end at man skal tabe sig. Hver gang jeg skal passe på, hvad jeg spiser, spiser jeg endnu mere. Det er en slags trods, tror jeg. Men når jeg så bliver grebet af noget i mit liv og glemmer det, spiser jeg normalt og sundt igen, siger Laura Drasbæk til Alt for damerne.

Hvis man samtidig også vil bevæge kroppen lidt for at sætte gang i forbrændingen, har Karen Rosenberg den rigtige formel.

- Jeg træner på en power plate tre gange om ugen. Det er hurtigt og effektivt. Derudover skal man huske at drikke vand. Et godt fif lurede jeg på Six Senses Spa i Doha. Skær et åble ud, og put det og en stor håndfuld mynte i cirka to liter vand. Træk natten over. Voila. Vand, der smager godt, siger sangeren.

Vejrbaben Cecilie Hother kan naturligvis ikke tillade sig at bule for meget ud foran vejrkortet, så henover sommeren har hun en effektiv grundregel.

- Mit bedste sommerråd er at holde sig fra flødeis. Når det nu er sommer, er jeg frygteligt forfalden til is, men jeg prøver at holde mig fra flødeis og nøjes med de mere sorbetagtige, fordi jeg har en idé om, at det ikke er helt så syndigt.

Se også: Web-tv: Cecilie Hother viser kroppen

Sponsoreret indhold